Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Utrecht / Gemeente van Utrecht / » Rietveld Schröderhuis

De lijst van het werelderfgoed bevat meer dan duizend culturele plaatsen of natuurgebieden waarvan het belang op wereldniveau er een erfenis van maakt die als prioriteit voor de toekomstige generaties moet worden behouden.

Informatie over het werelderfgoed

Referentie UNESCO965
Link UNESCOKlik hier
Year of registration2000
Criterium(i)(ii)
Type

Hotel in de buurt van het erfgoed: Rietveld Schröderhuis

Dichtbijzijnd hotel : Houseboat Harmony
Houseboat Harmony
Adres : Vechtdijk 318 : 85 € / 0 € - 1
De typisch Nederlandse woonboot Harmony ligt op 4 km van het bruisende centrum van Utrecht, biedt uitzicht op de rivier, heeft een tuin en beschikt over een kamer met een tweepersoonsbed en gratis WiFi. Er is gratis parkeergelegenheid.
Dichtbijzijnd hotel : Hotel Nieuwegracht
Hotel Nieuwegracht
Adres : Nieuwegracht 32 : 115 € / 160 € - 2
Hotel Nieuwegracht is het kleinste hotel in Utrecht. Het beschikt over 1 kamer in de middeleeuwse werfkelders, die direct uitkomen op de beroemde Nieuwegracht van Utrecht. De kamer is voorzien van een flatscreentelevisie met digitale kanalen.
Dichtbijzijnd hotel : Malie Hotel Utrecht – Hampshire Classic
Malie Hotel Utrecht – Hampshire Classic
Adres : Maliestraat 2 : 67 € / 299 € - 45
Malie Hotel Utrecht – Hampshire Classic ligt aan de rand van het historische centrum van de stad, in de wijk Buiten Wittevrouwen. Het centrum ligt op 15 minuten lopen van het hotel.
Dichtbijzijnd hotel : Jay's Bed and Breakfast
Jay's Bed and Breakfast
Adres : Kwartelstraat 18B : 130 € / 130 € - 2
Jay's Bed & Breakfast beschikt over een groot appartement met een ruim zonneterras en ligt op enkele minuten van het historische centrum van Utrecht. Het is uitgerust met een moderne keuken en gratis Wifi. Ontbijt wordt op de kamer geserveerd.
Dichtbijzijnd hotel : Havaa Apartments
Havaa Apartments
Adres : Plompetorengracht 11 : 89 € / 179 € - 14
Havaa Apartments beschikt over studio's en een penthouse op 150 meter van de Domtoren in Utrecht. Daarnaast biedt het appartementen op de Plompetorengracht, op minder dan 10 minuten lopen van het Domplein.