Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Zuid-Holland / Gemeente van Alblasserdam / » Molens bij Kinderdijk/Elshout

De lijst van het werelderfgoed bevat meer dan duizend culturele plaatsen of natuurgebieden waarvan het belang op wereldniveau er een erfenis van maakt die als prioriteit voor de toekomstige generaties moet worden behouden.

Informatie over het werelderfgoed

Referentie UNESCO818
Link UNESCOKlik hier
Criteriumi, ii, iv
TypeCultureel

Hotel in de buurt van het erfgoed: Molens bij Kinderdijk/Elshout

Dichtbijzijnd hotel : Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug
Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug
Adres : Kerkweg 138, Lekkerkerk Afstand : 3.3 km : 64 € / 252 € - 49
Het charmante, rustige hotel De Witte Brug ligt in het hart van het vredige polderlandschap nabij Lekkerkerk. Het is gevestigd in een gebouw in gezellige boerderijstijl.
Dichtbijzijnd hotel : B&B Margriethof
B&B Margriethof
Adres : Margriethof 27, Papendrecht Afstand : 5.7 km : 85 € / 95 € - 4
Deze bed&breakfast biedt gratis parkeergelegenheid, dagelijks een continentaal ontbijt en moderne kamers met gratis WiFi. B&B Margriethof ligt vlakbij de snelweg E31 in Papendrecht, op slechts 15 minuten rijden van de beroemde molens van Kinderdijk.
Dichtbijzijnd hotel : De Oude Kern
De Oude Kern
Adres : Kerklaan 7, Capelle aan den IJssel Afstand : 6.1 km : 95 € / 0 € - 1
De Oude Kern is located in Capelle aan den IJssel and it offers an apartment with free Wi-Fi access. The property also has free parking. This apartment features a seating area including a TV.
Dichtbijzijnd hotel : Apollo Hotel Papendrecht
Apollo Hotel Papendrecht
Adres : Burgemeester Keijzerweg 100, Papendrecht Afstand : 6.1 km : 85 € / 175 € - 87
Dit 4-sterrenhotel ligt in een typisch Hollandse polder, beschikt over elegante kamers en heeft een stijlvol restaurant. Het volledig rookvrije Apollo verhuurt fietsen en bevindt zich in de buurt van golfmogelijkheden.
Dichtbijzijnd hotel : Van der Valk Hotel Rotterdam Ridderkerk
Van der Valk Hotel Rotterdam Ridderkerk
Adres : Krommeweg 1, Ridderkerk Afstand : 6.6 km : 85 € / 155 € - 140
Deze Van der Valk biedt kamers rond een atrium, in een hotel met een modern design. Het ligt naast de A15, op 10 minuten rijden van Ridderkerk.

Vindt u deze pagina leuk?

Rechtstreekse snelkoppeling