Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Noord-Brabant / Gemeente van Woensdrecht / Luchthaven » Vliegbasis Woensdrecht

Hieronder vindt u alle informatie over Vliegbasis Woensdrecht. U hebt ook de mogelijkheid om uw vlucht rechtstreeks en voor de beste prijs te boeken bij onze partner, leider op het gebied van online boeking van vliegtuigtickets. U kunt ook rechtstreeks in de luchthaven een auto huren door in enkele minuten online te boeken.

Vliegbasis Woensdrecht

IATAWOE
Code ICAOEHWO
Breedtegraad51.4489 / 51° 26' 56'' Noorden
Lengtegraad4.34194 / 4° 20' 31'' Oosten
Hoogte19 m
Tijdzone
UTC +1:00 (Europe/Amsterdam)
Zomertijd : UTC +2:00
Wintertijd : UTC +1:00
Plaatselijke tijd

Hotel in de buurt van Vliegbasis Woensdrecht

Dichtbijzijnd hotel : Holiday Home De Molen Hoogerheide
Holiday Home De Molen Hoogerheide
Adres : : 184 € / 0 € - 1
This cottage is quietly situated on the outskirts of the village Hoogerheide and the forest. It is suitable for groups of 10-16 people. The house is a paradise for children. There is plenty of room to play. build cabins and nature to go.
Dichtbijzijnd hotel : Grenshotel de Jonckheer
Grenshotel de Jonckheer
Adres : Aanwas 17 : 60 € / 175 € - 61
Het Grenshotel de Jonckheer biedt moderne kamers en gratis WiFi in een groene omgeving, op minder dan 1 km van Ossendrecht. Het verstrekt lunchpakketten en heeft een terras met barbecuefaciliteiten.
Dichtbijzijnd hotel : Hotel de Volksabdij
Hotel de Volksabdij
Adres : Onze Lieve Vrouw ter Duinenlaan 199 : 29 € / 99 € - 33
Hotel de Volksabdij ligt nabij het dorp Ossendrecht, tussen Bergen op Zoom en Antwerpen. Het biedt klassieke, gezellige accommodatie met gratis WiFi en een eigen restaurant. Alle kamers hebben karakteristieke kenmerken, luxe bedden en een bureau.
Dichtbijzijnd hotel : Hotel Dekkers
Hotel Dekkers
Adres : Zuster Marie Adolphinestraat 6 : 59 € / 127 € - 50
Hotel Dekkers ligt in Ossendrecht, een klein stadje vlak bij de Belgische grens. U kunt wandelen en fietsen op de nabijgelegen heide en daarna heerlijk ontspannen op het terras.
Dichtbijzijnd hotel : Holiday Home Ruischende Dennen Huybergen
Holiday Home Ruischende Dennen Huybergen
Adres : : 113 € / 0 € - 1
Located approx. 1 km. outside Huybergen in a 10 hectare forest. Detached. good standard. attractively furnished bungalow (140 m). The kitchen is small but contains modern appliances. Garden. garden furniture and a barbeque.