Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Gelderland / Gemeente van Apeldoorn / Luchthaven » Teuge International Airport

Hieronder vindt u alle informatie over Teuge International Airport. U hebt ook de mogelijkheid om uw vlucht rechtstreeks en voor de beste prijs te boeken bij onze partner, leider op het gebied van online boeking van vliegtuigtickets. U kunt ook rechtstreeks in de luchthaven een auto huren door in enkele minuten online te boeken.

Teuge International Airport

IATA
Code ICAOEHTE
Breedtegraad52.2447 / 52° 14' 41'' Noorden
Lengtegraad6.04667 / 6° 2' 48'' Oosten
Hoogte5 m

Hotel in de buurt van Teuge International Airport

Dichtbijzijnd hotel : Hotel Restaurant Hoog Soeren
Hotel Restaurant Hoog Soeren
Adres : Hoog Soeren 15 : 85 € / 999 € - 12
Dit hotel ligt in het kleine, rustige dorpje Hoog Soeren, niet ver van de Veluwse Golf Club. Het beschikt over eenvoudige accommodatie en biedt gratis WiFi en fietsverhuur.
Dichtbijzijnd hotel : Herberg De Boer'nkinkel
Herberg De Boer'nkinkel
Adres : Middenweg 7 : 50 € / 105 € - 6
Herberg De Boer'nkinkel ligt in het kleine dorpje Hoenderloo, op slechts 100 meter afstand van de ingang van het nationaal park Hoge Veluwe. Dit familiebedrijf biedt ook een eigen restaurant.
Dichtbijzijnd hotel : Stayokay Apeldoorn
Stayokay Apeldoorn
Adres : Asselsestraat 330 : 49 € / 220 € - 26
Het Stayokay Apeldoorn is schilderachtig gelegen in de bossen en grenst aan een natuurpark en de stad Apeldoorn. Het is een ideale uitvalsbasis voor elke gelegenheid. Er is gratis WiFi beschikbaar.
Dichtbijzijnd hotel : Boschlust
Boschlust
Adres : Vijfspronglaan 15 : 54 € / 0 € - 4
Het totaalbedrag van de reservering dient bij aankomst in contanten betaald te worden. U kunt ook per bankoverschrijving betalen.
Dichtbijzijnd hotel : Charme Hotel Oranjeoord
Charme Hotel Oranjeoord
Adres : Hoog Soeren 134 : 69 € / 169 € - 28
Dit elegante hotel ligt in de rustige, bosrijke omgeving van Kroondomein Het Loo, op slechts 15 minuten rijafstand van Apeldoorn. Het Charme Hotel Oranjeoord biedt accommodatie met gratis WiFi.