Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Zuid-Holland / Gemeente van Rotterdam / Luchthaven » Rotterdam The Hague Airport

Hieronder vindt u alle informatie over Rotterdam The Hague Airport. U hebt ook de mogelijkheid om uw vlucht rechtstreeks en voor de beste prijs te boeken bij onze partner, leider op het gebied van online boeking van vliegtuigtickets. U kunt ook rechtstreeks in de luchthaven een auto huren door in enkele minuten online te boeken.

Rotterdam The Hague Airport

IATARTM
Code ICAOEHRD
Aantal aangedane bestemmingen19
Aantal reizigers1 270 000
Totale baanlengte2 200 m
Breedtegraad51.9572 / 51° 57' 26'' Noorden
Lengtegraad4.44167 / 4° 26' 30'' Oosten
Hoogte-5 m
Tijdzone
UTC +1:00 (Europe/Amsterdam)
Zomertijd : UTC +2:00
Wintertijd : UTC +1:00
Plaatselijke tijd

Dichtbijzijnd hotel : Stroom
Stroom
Adres : Lloydstraat 1 : 93 € / 145 € - 21
Ervaar het hippe en trendy concept van STROOM. Dit hotel is gevestigd in een voormalige krachtcentrale, te vinden in havengebied Delfshaven van Rotterdam.
Dichtbijzijnd hotel : Hostel ROOM Rotterdam
Hostel ROOM Rotterdam
Adres : Van Vollenhovenstraat 62 : 45 € / 0 € - 16
Hostel ROOM Rotterdam biedt kamers met gratis WiFi op 15 minuten lopen van het stadscentrum en op slechts 450 meter van de Erasmusbrug, Er is een gemeenschappelijke woonruimte met een televisie, een dvd-speler en bordspellen.
Dichtbijzijnd hotel : Sewdien’s Apartment Maashaven
Sewdien’s Apartment Maashaven
Adres : Maashaven Nz 455 : 69 € / 0 € - 1
Located directly at Maashaven in Rotterdam, Sewdien’s Apartment is a self-catering accommodation with a sleeping area and free Wi-Fi access is available. The property is 1.8 km from Ahoy Rotterdam and 3.2 km from Erasmus University.
Dichtbijzijnd hotel : MyCityLofts - Rooftop Suite
MyCityLofts - Rooftop Suite
Adres : Nieuwe Binnenweg : 189 € / 219 € - 1
MyCityLofts Rooftop Suite is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Rotterdam, op 500 meter van het Museumkwartier. Het biedt een groot appartement met 2 slaapkamers, een moderne keuken en een eigen dakterras.
Dichtbijzijnd hotel : Airport Hotel Rotterdam – Den Haag
Airport Hotel Rotterdam – Den Haag
Adres : Vliegveldweg 59 - 61 : 59 € / 209 € - 98
Het Airport Hotel Rotterdam - Den Haag ligt op slechts 700 meter afstand van de luchthaven Rotterdam The Hague. Er is een rechtstreekse verbinding van het hotel naar het centraal station en centrum van Rotterdam.

Vindt u deze pagina leuk?

Rechtstreekse snelkoppeling