Steden en Gemeenten van Nederland /Land van Bonaire, Sint Eustatius en Saba / Gemeente van Saba / Gemeente van Windwardside » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Windwardside en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Windwardside en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : Shearwater Resort
Shearwater Resort
Adres : Booby Hill, Windward Side Afstand : 0.8 km : 0 $US / 195 $US - 8
Shearwater Resort ligt in Caribisch Nederland, op 5 minuten rijden van de luchthaven van Saba en op 2 km van Mount Scenery, en heeft een buitenzwembad en een gemeubileerd terras. In de openbare ruimtes van Shearwater Resort is gratis WiFi...
Dichtbijzijnd hotel : Queens Garden Resort
Queens Garden Resort
Adres : Troyhill Drive #1, Windward Side Afstand : 1.7 km : 125 $US / 325 $US - 12
Het Queens Garden Resort ligt op de heuvel Troy Hill op het eiland Saba in de Nederlandse Antillen. Dit suiteresort heeft schitterend uitzicht op de Caribische Zee, biedt luxe spadiensten en beschikt over aangename faciliteiten.
Dichtbijzijnd hotel : The Old Gin House
The Old Gin House
Adres : Gallows Bay Lower Town, Oranjestad Afstand : 30.6 km : 198 $US / 0 $US - 20
The Old Gin House ligt aan het strand van Oranjestad en beschikt over een buitenzwembad en een restaurant. Er is gratis WiFi beschikbaar en er is een gemeubileerd terras.
Dichtbijzijnd hotel : Golden Era Hotel
Golden Era Hotel
Adres : Lower Town, Gallows Bay, Oranjestad Afstand : 30.6 km : 140 $US / 0 $US - 20
Het Golden Era Hotel biedt een buitenzwembad, een tuin en een zonneterras. Het bevindt zich in Oranjestad, op 400 meter van het St. Eustatius Museum en op 350 meter van Fort Oranje. De kamers hebben een kabel-tv, airconditioning en een balkon.
Dichtbijzijnd hotel : Flamingo Beach Resort
Flamingo Beach Resort
Adres : 6 Billy Folly Road, Simpson Bay Afstand : 46.6 km : 203 $US / 379 $US - 206
Dit hotel ligt naast het prachtige strand van de Simsonbaai. Flamingo Beach Resort heeft een restaurant, een horizonzwembad en een volledig functioneel en operationeel watersport- en activiteitencentrum.