Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Zuid-Holland / Gemeente van Vlaardingen » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Vlaardingen en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Vlaardingen en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : Bastion Deluxe Hotel Rotterdam Beneluxtunnel
Bastion Deluxe Hotel Rotterdam Beneluxtunnel
Adres : Mr. L.A. Kesperweg 51 : 71 € / 626 € - 135
Het Bastion Deluxe Hotel ligt vlak bij de A4 en grenst aan het treinstation Vlaardingen Oost. Het biedt een eigen restaurant, gratis fitnessfaciliteiten en moderne accommodaties met gratis WiFi in het hele hotel.
Dichtbijzijnd hotel : Campanile Hotel & Restaurant Vlaardingen
Campanile Hotel & Restaurant Vlaardingen
Adres : Kethelweg 220-222 : 45 € / 105 € - 48
Het Campanile Hotel Vlaardingen is gelegen aan de rand van Vlaardingen, op slechts 20 minuten van Rotterdam. Geniet van de gratis parkeergelegenheid en de comfortabele hotelkamers. De kamers zijn goed ingericht met een eigen badkamer met een bad.
Dichtbijzijnd hotel : Delta Hotel
Delta Hotel
Adres : Maasboulevard 15 : 75 € / 175 € - 78
Het Delta Hotel kijkt uit over de rivier aan de rand van Rotterdam en biedt een uniek uitzicht op het water en de scheepvaart. Hier profiteren de hotelgasten van gratis parkeren en gratis WiFi.
Dichtbijzijnd hotel : ibis Rotterdam Vlaardingen
ibis Rotterdam Vlaardingen
Adres : Westlandseweg 270 : 59 € / 109 € - 90
Het Ibis Rotterdam-Vlaardingen ligt op slechts 10 minuten van de luchthaven en het centrum van Rotterdam. Het hotel heeft gratis openbare parkeergelegenheid en beschikt over moderne kamers.
Dichtbijzijnd hotel : De Vreemde Vogel
De Vreemde Vogel
Adres : Van Baerlestraat 252 : 85 € / 0 € - 8
De Vreemde Vogel ligt op een voormalige boerderij aan de rand van het historische centrum van Vlaardingen, en wordt omgeven door natuurschoon. Het biedt volstrekt unieke accommodaties, bijvoorbeeld in de vorm van een vliegtuig of een vogelhuisje.