Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Zuid-Holland / Gemeente van Schiedam » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Schiedam en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Schiedam en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : Tourist Travel Inn
Tourist Travel Inn
Adres : Boterstraat 68 : 40 € / 120 € - 9
Laat de familie Kanhai u verwelkomen in hun pension en geniet van praktische en betaalbare accommodatie. U heeft er bovendiengratis draadloos internet en gezellige gedeelde keukens waarin u uw maaltijden kunt bereiden.
Dichtbijzijnd hotel : Hotel de Sluiskop
Hotel de Sluiskop
Adres : Pastoriedijk 325 : 75 € / 90 € - 30
Hotel de Sluiskop ligt op 350 meter van de oevers van de rivier de Maas, vlak bij de snelweg A4, en biedt een eigen restaurant met een bar. Het hotel biedt comfortabele accommodatie met gratis WiFi.
Dichtbijzijnd hotel : Novotel Rotterdam Schiedam
Novotel Rotterdam Schiedam
Adres : Hargalaan 2 : 79 € / 174 € - 138
Dit gerenoveerde hotel heeft een eigen tuin, een terras en een buitenzwembad. Het vormt een vredige basis in de buurt van Rotterdam. Op zondag kunt u laat uitchecken. De kamers van het Novotel Rotterdam/Schiedam bieden lichte, moderne accommodatie.
Dichtbijzijnd hotel : Bastion Deluxe Hotel Rotterdam Beneluxtunnel
Bastion Deluxe Hotel Rotterdam Beneluxtunnel
Adres : Mr. L.A. Kesperweg 51, Vlaardingen Afstand : 2.5 km : 71 € / 626 € - 135
Het Bastion Deluxe Hotel ligt vlak bij de A4 en grenst aan het treinstation Vlaardingen Oost. Het biedt een eigen restaurant, gratis fitnessfaciliteiten en moderne accommodaties met gratis WiFi in het hele hotel.
Dichtbijzijnd hotel : Campanile Hotel & Restaurant Vlaardingen
Campanile Hotel & Restaurant Vlaardingen
Adres : Kethelweg 220-222, Vlaardingen Afstand : 2.7 km : 45 € / 105 € - 48
Het Campanile Hotel Vlaardingen is gelegen aan de rand van Vlaardingen, op slechts 20 minuten van Rotterdam. Geniet van de gratis parkeergelegenheid en de comfortabele hotelkamers. De kamers zijn goed ingericht met een eigen badkamer met een bad.