Steden en Gemeenten van Nederland /Land van Aruba / Gemeente van Savaneta » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Savaneta en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Savaneta en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : Coral Reef Beach
Coral Reef Beach
Adres : Savaneta 344A, Savaneta Afstand : 1.2 km : 78 $US / 0 $US - 9
Het Coral Reef Beach ligt aan de Caribische kust van Aruba in Savaneta. Het heeft een uitstekende ligging voor buitenactiviteiten zoals snorkelen en windsurfen. Er is gratis WiFi beschikbaar.
Dichtbijzijnd hotel : Club Arias
Club Arias
Adres : Savaneta 123K, Savaneta Afstand : 1.7 km : 76 $US / 0 $US - 10
Club Arias ligt op slechts 500 meter van de Caribische Zee in Savaneta. Het beschikt over een buitenzwembad en gratis WiFi. Het biedt een recreatieruimte in de openlucht en een restaurant dat een gratis ontbijt serveert.
Dichtbijzijnd hotel : Aruba Luxury Apartment
Aruba Luxury Apartment
Adres : Sabana Basora Noord, Sabana Basora Afstand : 4.6 km : 90 $US / 0 $US - 1
Located a 5-minute drive from Mango Halto Beach, Aruba Luxury Apartment offers free Wi-Fi, a porch and a fully equipped kitchen. Oranjestad city centre is just a 10-minute drive away.
Dichtbijzijnd hotel : Studio Apartment Sabana
Studio Apartment Sabana
Adres : Sabana Basora Noord, Sabana Basora Afstand : 4.7 km : 75 $US / 0 $US - 1
Situated in the Noord area in aruba, Studio Apartment Sabana is a self-catering accommodation that offers fully equipped facilities, free Wi-Fi access, a terrace overlooking the city and a garden.
Dichtbijzijnd hotel : Sea Breeze Apartments
Sea Breeze Apartments
Adres : Malohistraat 5 , Pos Chiquito Afstand : 5.1 km : 85 $US / 100 $US - 10
Sea Breeze Apartments ligt in Pos Chiquito Beach, op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven Koningin Beatrix. Het hotel biedt een gratis pendeldienst naar de luchthaven en een gemeubileerd terras met zwembad en hot tub.