Steden en Gemeenten van Nederland /Land van Aruba / Gemeente van Pos Chikitu » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Pos Chikitu en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Pos Chikitu en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : Studio Apartment Sabana
Studio Apartment Sabana
Adres : Sabana Basora Noord, Sabana Basora Afstand : 0.5 km : 75 $US / 0 $US - 1
Situated in the Noord area in aruba, Studio Apartment Sabana is a self-catering accommodation that offers fully equipped facilities, free Wi-Fi access, a terrace overlooking the city and a garden.
Dichtbijzijnd hotel : Aruba Luxury Apartment
Aruba Luxury Apartment
Adres : Sabana Basora Noord, Sabana Basora Afstand : 0.5 km : 90 $US / 0 $US - 1
Located a 5-minute drive from Mango Halto Beach, Aruba Luxury Apartment offers free Wi-Fi, a porch and a fully equipped kitchen. Oranjestad city centre is just a 10-minute drive away.
Dichtbijzijnd hotel : Pos Chiquito Apartments
Pos Chiquito Apartments
Adres : Pos Chiquito 11F, Pos Chiquito Afstand : 0.7 km : 70 $US / 0 $US - 2
Het Pos Chiquito Apartments ligt op slechts 1 km van het strand Mangel Halto en biedt functionele, moderne appartementen met airconditioning en gratis WiFi. Er is gratis privéparkeergelegenheid op het terrein.
Dichtbijzijnd hotel : Sea Breeze Apartments
Sea Breeze Apartments
Adres : Malohistraat 5 , Pos Chiquito Afstand : 1 km : 85 $US / 100 $US - 10
Sea Breeze Apartments ligt in Pos Chiquito Beach, op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven Koningin Beatrix. Het hotel biedt een gratis pendeldienst naar de luchthaven en een gemeubileerd terras met zwembad en hot tub.
Dichtbijzijnd hotel : Club Arias
Club Arias
Adres : Savaneta 123K, Savaneta Afstand : 3 km : 76 $US / 0 $US - 10
Club Arias ligt op slechts 500 meter van de Caribische Zee in Savaneta. Het beschikt over een buitenzwembad en gratis WiFi. Het biedt een recreatieruimte in de openlucht en een restaurant dat een gratis ontbijt serveert.