Steden en Gemeenten van Nederland /Land van Aruba / Gemeente van Ponton » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Ponton en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Ponton en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : Villa Aloe Aruba
Villa Aloe Aruba
Adres : Aloestraat 14, Oranjestad Afstand : 0.1 km : 425 $US / 0 $US - 1
Deze prachtige villa beschikt over een buitenzwembad, een hot tub en een eigen fitnesscentrum. Villa Aloe Aruba beschikt ook over gratis WiFi en ligt op slechts 2 km van het centrum van Oranjestad.
Dichtbijzijnd hotel : Aruba Harmony Apartments
Aruba Harmony Apartments
Adres : Palmitastraat 9, Oranjestad Afstand : 0.3 km : 85 $US / 139 $US - 9
Dit hotel in Oranjestad ligt op minder dan 2 km van de internationale luchthaven Koningin Beatrix en biedt een buitenzwembad en appartementen met eigen kookgelegenheid. Het beschikt over autoverhuur en een excursiebalie.
Dichtbijzijnd hotel : Aruba Harmony Hostel
Aruba Harmony Hostel
Adres : Palmitastraat 9 , Oranjestad Afstand : 0.4 km : 44 $US / 0 $US - 20
Het Aruba Harmony Hostel ligt op slechts 5 minuten rijden van Palm Beach en heeft mooie tuinen, een buitenzwembad en barbecuefaciliteiten. Alle lichte slaapzalen zijn voorzien van airconditioning en een televisie.
Dichtbijzijnd hotel : Punto di Oro Apartments Resort
Punto di Oro Apartments Resort
Adres : Tanki Leendert 121-K, Noord Afstand : 0.6 km : 115 $US / 0 $US - 40
Punto di Oro Apartments Resort gelegen in Noord en biedt een buitenzwembad. De appartementen bieden gratis WiFi, barbecuefaciliteiten en een volledig uitgeruste keuken.
Dichtbijzijnd hotel : Cas Juan
Cas Juan
Adres : Boegoeroei 13D, Oranjestad Afstand : 0.7 km : 0 $US / 0 $US - 1
Het Cas Juan ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Oranjestad en beschikt over een eigen zwembad en een terras met barbecuefaciliteiten. Deze villa biedt airconditioning, een volledig uitgeruste keuken en gratis WiFi.