Steden en Gemeenten van Nederland /Land van Bonaire, Sint Eustatius en Saba / Gemeente van Sint Eustatius / Gemeente van Oranjestad » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Oranjestad en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Oranjestad en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : The Old Gin House
The Old Gin House
Adres : Gallows Bay Lower Town, Oranjestad Afstand : 0.5 km : 198 $US / 0 $US - 20
The Old Gin House ligt aan het strand van Oranjestad en beschikt over een buitenzwembad en een restaurant. Er is gratis WiFi beschikbaar en er is een gemeubileerd terras.
Dichtbijzijnd hotel : Golden Era Hotel
Golden Era Hotel
Adres : Lower Town, Gallows Bay, Oranjestad Afstand : 0.5 km : 140 $US / 0 $US - 20
Het Golden Era Hotel biedt een buitenzwembad, een tuin en een zonneterras. Het bevindt zich in Oranjestad, op 400 meter van het St. Eustatius Museum en op 350 meter van Fort Oranje. De kamers hebben een kabel-tv, airconditioning en een balkon.
Dichtbijzijnd hotel : Ottleys Plantation Inn
Ottleys Plantation Inn
Adres : Ottley's Village, Box 345 , Ottleyʼs Afstand : 29.9 km : 268 $US / 0 $US - 23
Situated on St Kitts’s lush green coast, Ottleys Plantation Inn has an outdoor pool, tennis courts and rooms with ocean views. It offers free transfers to Basseterre, nearby beaches and golf courses.
Dichtbijzijnd hotel : Shearwater Resort
Shearwater Resort
Adres : Booby Hill, Windward Side Afstand : 30.2 km : 0 $US / 195 $US - 8
Shearwater Resort ligt in Caribisch Nederland, op 5 minuten rijden van de luchthaven van Saba en op 2 km van Mount Scenery, en heeft een buitenzwembad en een gemeubileerd terras. In de openbare ruimtes van Shearwater Resort is gratis WiFi...
Dichtbijzijnd hotel : Blue Bay Villas
Blue Bay Villas
Adres : West Farm of Basseterre, Basseterre Afstand : 31.2 km : 75 $US / 0 $US - 8
Located at 2km from Limeklin Bay, Blue Bay Villas features a tropical garden and rooms with views of the Caribbean Sea. Free Wi-Fi access is available. Blue Bay Villas standard rooms offer a closet, and come with a private bathroom with shower.