Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Limburg / Gemeente van Meerssen » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Meerssen en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Meerssen en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : Saga Bed and Breakfast
Saga Bed and Breakfast
Adres : Geulhemmerweg 32 : 60 € / 140 € - 6
Een sprookjes achtige plek nabij Valkenburg en Maastricht tussen de mergelgrotten en de Geul. Saga beschikt over 6 modern ingerichte kamers met douche en toilet. `s Morgens wordt u verrast met een luxe ontbijt met zweedse lekkernijen.
Dichtbijzijnd hotel : De Geulhemermolen
De Geulhemermolen
Adres : Geulhemmerweg 49 : 50 € / 0 € - 15
De Geulhemermolen ligt op het platteland van de Berg en Terblijt, op 15 minuten rijden van Maastricht. Het biedt accommodatie met gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Elke kamer van De Geulhemermolen is eenvoudig ingericht.
Dichtbijzijnd hotel : Verdrag van Meerssen
Verdrag van Meerssen
Adres : Hof van Oranje 34 : 70 € / 0 € - 2
Het Verdrag van Meerssen in Meersen ligt op 7 km van Maastricht en biedt ruime kamers met een eenvoudige kitchenette en gratis WiFi.
Dichtbijzijnd hotel : Hotel Lamerichs
Hotel Lamerichs
Adres : Geulhemmerweg 27 : 44 € / 185 € - 27
Hotel Lamerichs ligt in een bosrijk gebied nabij de rivier de Geul en tegenover de Geulhemmer grotten, op slechts 10 minuten rijden van zowel het historische Maastricht en de spa- en casinostad Valkenburg.
Dichtbijzijnd hotel : De Herberg
De Herberg
Adres : Vroenhof 148 : 65 € / 260 € - 9
De Herberg ligt in het dal van de Geul en biedt kamers met kabeltelevisie, op 10 minuten rijden van Maastricht. Het beschikt over een lounge met een leeshoek, een dvd-speler en gezelschapsspellen.