Steden en Gemeenten van Nederland /Land van Curaçao / Gemeente van Lagun » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Lagun en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Lagun en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : My Dream Apartments
My Dream Apartments
Adres : Lagun 18, Lagun Afstand : 0.2 km : 85 $US / 0 $US - 8
My Dream Apartments is een complex met ruime appartementen in de buurt van het nationaal park Christoffel, in Lagun. Elke accommodatie biedt een prachtig uitzicht op de bergen en gratis WiFi. De Caribische Zee is vlakbij.
Dichtbijzijnd hotel : Dolphin Hearthouse
Dolphin Hearthouse
Adres : Lagun A 16, Lagun Afstand : 0.3 km : 0 $US / 0 $US - 5
Het Dolphin Hearthouse ligt direct aan de Caribische kust, op slechts 400 meter van het strand Lagun. Dit vakantiehuis beschikt over een terras met een panoramisch uitzicht, barbecuefaciliteiten en directe toegang tot de zee.
Dichtbijzijnd hotel : Heliemar
Heliemar
Adres : Lagun Ocean Resort, Lagun Afstand : 0.7 km : 74 $US / 0 $US - 2
Dit appartement bevindt zich in Playa Lagun Beach, naast Mount Christoffel en het Christoffel National Park. Het beschikt over airconditioning, een buitenzwembad en tuinen met zonneterrassen.
Dichtbijzijnd hotel : Lagoon Ocean Resort
Lagoon Ocean Resort
Adres : Lagun 208, Lagun Afstand : 0.7 km : 80 $US / 0 $US - 30
Het Lagoon Ocean Resort biedt een gemeenschappelijk zwembad, gratis WiFi in het hele complex en appartementen met een gemeubileerd terras. Het ligt aan Lagoon Beach, waar u zeeschildpadden kunt bekijken en fantastisch kunt snorkelen.
Dichtbijzijnd hotel : Lagun Blou
Lagun Blou
Adres : Playa Lagun L76, Lagun Afstand : 0.8 km : 117 $US / 0 $US - 22
Lagun Blou ligt aan het strand van Lagun en heeft een buitenzwembad met een zonneterras aan de oceaan. De moderne appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken en een gemeubileerd balkon met schitterend uitzicht op de oceaan.