Steden en Gemeenten van Nederland /Provincie van Zuid-Holland / Gemeente van Den Haag » Hotel

Hieronder vindt u een selectie hotels in Den Haag en omgeving. Dankzij onze partner Booking.com, wereldleider in online hotelboekingen, kunt u uw hotel gegarandeerd voor de beste prijs boeken door de foto's te vergelijken en de meningen van klanten te raadplegen om uw keuze te maken. Dankzij annuaire-mairie.fr was een hotel, herberg, verblijfplaats of gastenkamer boeken nog nooit zo eenvoudig!

Hotel in Den Haag en omgeving

Een hotel zoeken

Vertrekdatum
Dichtbijzijnd hotel : B&B Classic The Hague
B&B Classic The Hague
Adres : Molenstraat 63 : 88 € / 0 € - 3
B & B Classic The Hague ligt in het Hofkwartier, op slechts 180 meter van het Paleis Noordeinde en biedt functionele kamers met een klassieke inrichting, gratis WiFi en een eigen badkamer.
Dichtbijzijnd hotel : Appartement 7nextto5
Appartement 7nextto5
Adres : Repelaerstraat 7 : 115 € / 115 € - 1
Het Appartement 7nextto5 ligt aan de rand van het historische centrum van Den Haag. Het biedt een appartement met gratis WiFi, een flatscreen-tv met satellietzenders, een dvd-speler en een eigen patio.
Dichtbijzijnd hotel : Nautisch Centrum Scheveningen
Nautisch Centrum Scheveningen
Adres : Hellingweg 6-94 : 155 € / 0 € - 138
Het Nautisch Centrum Scheveningen ligt vlak bij de haven, op slechts 10 minuten lopen van het Noordzeestrand. Het heeft een ruim appartement met eigen kookgelegenheid en een balkon.
Dichtbijzijnd hotel : New City Hotel Scheveningen
New City Hotel Scheveningen
Adres : Renbaanstraat 1 : 42 € / 155 € - 28
Het New City Hotel is gevestigd in een gerenoveerd gebouw uit de 19e eeuw in het hart van Scheveningen, op slechts 100 meter van het strand. Er is gratis WiFi beschikbaar.
Dichtbijzijnd hotel : t Witte Huys
t Witte Huys
Adres : Bosschestraat 2 : 49 € / 199 € - 11
Ons Familiehotel bevindt zich op slechts 100 meter van het Strand, Holland Casino, bioscoop, theater en boulevard. Trams en bussen naar Den Haag vertrekken op 100 meter van het hotel.